SALGSBETINGELSER ROSABEL
GLED DEG TIL DU FÅR ROSABEL I POSTEN!

1 Bestill i dag og få din gratis Rosabel startpakke, betal kun kr 139 for porto.  

2 Din første sending inneholder en Rosabel barberhøvel med blad og en boks Barbergel

3 Ved bestilling blir du abonnent uten bindingstid på Rosabel. Du kan enkelt kontakte oss og stoppe abonnementet eller endre dato for neste utsendelse senest 2 uker etter at du mottar første sending eller innen 10 dager før neste forsendelse blir sendt ut. 

4 Dette kommer ann på hva du har valgt men hver 5, hver 3, eller hver 2 måned vil du få tilsendt 8,- stk refill barberblader, og 1 boks Barbergel. Du betaler for hver sending kun kr 370 pluss porto kr 69. Totalpris kr 439. Eventuelle prisøkninger varsles på forhånd.

Generelle salgsbetingelser Rosabel

1 Generelt
Salgsbetingelsene gjelder for alt salg av produkter til forbrukere fra Rosabel, Florapro Sævareid org.nr. 896346792. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. For at vi skal kunne gi deg den beste service når du tar kontakt med oss, vil all informasjon vedrørende ditt kundeforhold hos oss bli lagret i vår database. Aldersgrense for bestilling av produkter fra Rosabel er 18 år.

2 Abonnement
Når du bestiller varer fra Rosabel går du inn på en abonnementsordning. Det innebærer at du får regelmessige forsendelser med det produktet du har valgt eller tilsvarende produkter, i et fastsatt intervall. Du forplikter deg til å motta og betale for leveranser i oppsigelsesperioden. Du står fritt til å gjøre endringer eller avslutte abonnementet innen 14 dager etter første forsendelse eller innen 10 dager før neste forsendelse blir utsendt. Dersom du ønsker å endre leveranseintervall eller avslutte abonnementet, kan dette gjøres enkelt ved å ta kontakt med Rosabel på telefon 90633279 man-fre 9-16, eller på e-post: kontaktrosabel@outlook.com

3 Angrerett
Du er beskyttet av angrerettloven og har 14 dagers ubetinget angrerett fra den dagen du mottar varen på din første forsendelse eller prøvepakke. Rosabel sender deg tilgang til et angrerettskjema på e-post sammen med din ordrebekreftelse. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert Rosabel i tilnærmet samme mengde og stand som du mottok den. Av hygieniske årsaker må barberings- og kosmetikkproduktene være uåpnet. Ved retur i forbindelse med bruk av angreretten må du dekke porto, og Rosabel vil tilbakebetale innbetalt beløp innen 14 dager fra vi mottar pakken i retur. Angreretten gjelder kun prøvepakken. Siden alle leveranser i abonnementet er ensartede ytelser, er det ikke angrerett på videre leveranser i abonnementet etter Angrerettloven. Hvis du likevel velger å returnere en forsendelse vil du måtte betale for et retur- og administrasjonsgebyr på kr 149,- Gebyret skal kompensere fraktkostnader, emballasje samt håndtering av forsendelsen.

4 Priser
Alle priser er inkludert mva. Totalkostnad vil fremkomme før bestilling, og inkluderer alle utgifter forbundet med kjøpet (som porto, ekspedisjonsgebyr osv.). Rosabel forbeholder seg retten til å foreta prisjusteringer forårsaket av endringer i skatter, avgifter, gebyrer eller valutakurser, samt økt varekost. Prisøkninger vil bli varslet på forhånd.

5 Levering
Maksimal leveringstid blir opplyst i ordrebekreftelsen som vi sender deg på epost umiddelbart etter bestilling. Om vi ikke kan levere bestilt produkt i løpet av den oppgitte leveringstiden, står du fritt til å heve kjøpet uten kostnad for deg.

6 Betaling
Alle betalinger til Rosabel skjer via kortbetaling.

7 Reklamasjon
Dersom en vare er levert med feil eller mangler kan du enten kreve å få et nytt produkt, prisavslag eller heving av kjøpet i henhold til forbrukerkjøpsloven. Reklamasjonsfristen er normalt 2 år etter at du mottok varen. Dersom varen er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år utvides reklamasjonsfristen til 5 år. For å kunne gjøre en mangel gjeldende må vi få beskjed rimelig tid etter at du oppdaget eller burde ha oppdaget mangelen.

7.1 Livstidsgaranti på høvelhåndtak
Vi gir livstidsgaranti på høvelhåndtaket til alle kunder som er aktivt høvelabonnent hos Rosabel. Går ditt håndtak i stykker, får du nytt håndtak gratis av oss. Du betaler kun for porto kr 39.

8 Personopplysninger og adresseendringer
Vi oppbevarer kun opplysninger som er relevant for ditt kundeforhold til oss, for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg. Du skal straks varsle Kundeservice om adresseendring og andre forhold av betydning for abonnementsforholdet. Varsel bør skje skriftlig med epost til kontaktrosabel@outlook.com . Du står selv ansvarlig for gebyrer og kostnader som påløper som følge av at du har oppgitt feil adresse eller ikke varslet om adresseendring. Du samtykker i at Rosabel kan benytte enhver kommunikasjonsform overfor deg, herunder post, telefon, elektronisk kommunikasjon (SMS og e-post osv.) for å informere om eller markedsføre våre produkter og produkttilbud.

9 Bilder og tilbakemeldinger
Ved å sende inn bilde med og uten logo og tilbakemelding til Rosabel via sosiale medier eller på annen elektronisk måte, samtykker du i at Rosabel har fulle rettigheter til bildet og tilbakemeldingen, og kan bruke disse i markedsføringsøyemed.

10 Endring av vilkårene
Vilkårene er gjenstand for endringer ved særlige behov og/eller offentlige endringer eller pålegg som påvirker disse vilkårene. Avtalen mellom partene innebærer i så fall at du aksepterer oppdaterte vilkår. Nye vilkår vil legges ut på vår nettside.

11 Retur og omsending av pakker
Pakker blir sendt ifra oss som pakke i postkasse, men dersom det ikke er plass til pakken i din postkasse vil du motta en hentelapp ifra posten og du må hente pakken din på postkontoret. Hvis du ikke henter pakken din på postkontoret innen 14 dager og posten sender pakken i retur til oss, så vil vi sende deg pakken på nytt og du vil da måtte betale om igjen for porto kr 69,- Også dersom du har byttet adresse uten å ha opplyst oss om dette og en pakke vi har sendt til deg kommer i retur til oss på grunn av feil adresse så vil du måtte betale om igjen for porto kr 69,- når vi sender ut pakken til deg på nytt.

12 Kundeservice
Du treffer Kundeservice på telefon 90633279 hverdager kl. 09.00-16.00. Du kan også kontakte Kundeservice via våre nettsider www.Rosabel.no eller sende en e-post til: kontaktrosabel@outlook.com Vår kundeservice har erfaring med våre produkter og kan derfor lett svare deg på dine spørsmål. Kundeservice kan også hjelpe deg med å skreddersy en forsendelse som passer for nettopp deg. Du er velkommen til å stille spørsmål og gi ris og ros.  

Vi ønsker at du skal være fornøyd med våre produkter!
ROSABEL
© ROSABEL BARBERKLUBB FOR KVINNER
All Rights Reserved.
KONTAKT
ROSABEL kundeservice
Telefon: 90633279
Epost: kontaktrosabel@outlook.com
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
" data-displaytype="htmlregular">
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
" data-displaytype="htmlregular">